LIVE: 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR – Cât loc de dezvoltare mai există pe piaţa cafenelelor din România. O discuţie cu Radu Savopol, cofondator 5 to Go.
Bănci și Asigurări

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte al UniCredit Bank: Suplimentarea plafonului de garantare la IMM Invest ne permite să extindem suportul pentru companii şi să contribuim la revenirea economiei. UniCredit suplimentează cu 464 mil. lei plafonul IMM Invest, la 1,78 mld. lei

UniCredit Bank a primit din par­tea Ministerului Finanţelor o su­pli­mentare de 464 mil. lei a pla­fo­nu­lui existent de garan­tare a cre­di­te­lor pen­tru în­tre­prin­derile mici şi mijlocii (IMM) şi între­prin­de­rile mici cu ca­pi­ta­lizare de pia­ţă me­­die, prin pro­gra­mul IMM Invest Ro­mâ­nia, ediţia 2021.

Suplimentarea pla­fonului de garan­tare până la 1,78 mld. lei vi­ne în contextul în care UniCredit Bank a folosit cea mai ma­re parte din plafonul de peste 1,31 mld. lei alo­cat iniţial prin in­ter­mediul pro­gramului, utilizând fondurile proprii şi ga­ranţiile de stat pentru a fi­nanţa com­paniile loca­le afec­tate de pandemie.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.