Bănci și Asigurări

Anca Bidian, CEO al KIWI Finance: Până la finalul anului 2021, Kiwi Finance poate ajunge la un volum de credite intermediate de 1,5 mld. lei şi o creştere a numărului de clienţi între 30 şi 35% faţă de 2020. Creditele ipotecare reprezintă 87% din totalul volumelor de credite intermediate de Kiwi Finance, iar restul de 13% sunt credite de nevoi personale

Anca Bidian: Din estimările noastre, brokerii vor intermedia 50% din totalul de credite ipotecare în aproximativ 4-5 ani.

Anca Bidian: Din estimările noastre, brokerii vor intermedia 50% din totalul de credite ipotecare în aproximativ 4-5 ani.

Autor: Mircea Nica

07.09.2021, 20:30 257

♦ Din totalul creditelor ipotecare, aproximativ 10% sunt credite de construcţii, aflate pe o cerere crescătoare în ultimii ani, iar circa 99% din creditele ipotecare au fost acordate în lei şi 1% în euro, spune Anca Bidian, CEO al Kiwi Finance.

Brokerul de credite Kiwi Finance se aşteaptă la un volum de credite intermediate de până la 1,5 mld. lei la finalul anului 2021, odată cu o creştere a numărului de clienţi între 30% şi 35%, comparativ cu anul trecut, anticipează Anca Bidian, CEO al Kiwi Finance.

„Anul 2021 este cel mai bun an din istoria de 18 ani a companiei şi estimăm până la finalul anului un volum de credite intermediate de 1,5 miliarde de lei şi o creştere a numărului de clienţi între 30 şi 35% faţă de 2020. În 2022 ne propunem acelaşi obiectiv pe care îl avem în fiecare an, să creştem mai mult decât piaţa şi astfel să câştigăm constant cota de piaţă, atât în industria bancară, cât şi în cea a brokerilor de credit“, a declarat Anca Bidian pentru ZF.

Anca Bidian a mai spus că până acum compania şi-a atins în fiecare an obiectivul de creştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO