Bănci și Asigurări

ANAF intră în era digitală: Fiscul oferă opţiunea obţinerii pe cale virtuală a numărului unic de identificare a caselor de marcat

ANAF intră în era digitală: Fiscul oferă opţiunea...

Autor: Tudor Ionescu, Mediafax

01.08.2018, 11:01 1041

Operatorii economici au posibilitatea de a depune, prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, documentele aferente procesului de solicitare şi atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale, se precizează într-un comunicat de presă al ANAF, de miercuri.

Spaţiul Privat Virtual le permite utilizatorilor de aparate de marcat electronice fiscale să depună Formularul C 801. Acesta reprezinta cererea de atribuire a numărului de ordine din Registrul de evidenţă a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în judeţ/municipiul Bucureşti sau a numărului unic de identificare din aplicaţia informatică a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Formularul C 801 este disponibil pe site-ul ANAF, la rubrica Servicii Online - Declaraţii Electronice. Informaţii despre completarea şi transmiterea cererii, respectiv documentele care trebuie ataşate, se regăsesc în ghidul publicat pe site-ul ANAF, la secţiunea "Servicii Online/"Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO