Bănci și Asigurări

ANAF a ridicat sechestrul pus pe bunurile TVR

ANAF a ridicat sechestrul pus pe bunurile TVR

Autor: Mona Scarisoreanu

31.03.2017, 13:49 66

"Acţiunea ANAF - o procedură care vizează garantarea recuperării restanţelor bugetare ale SRTv, generate de datoriile istorice pe care Televiziunea le-a acumulat - nu afectează activitatea TVR. Legea bugetului de stat pe 2017, care cuprinde şi alocaţia bugetară destinată Televiziunii Române, menţionează că datoriile Societăţii către ANAF vor fi achitate cu prioritate până la data de 31 martie a.c. După această dată, sechestrul asupra bunurilor TVR urmează să fie ridicat", se preciza, la acea data, în răspunsul transmis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR, la solicitarea MEDIAFAX.

Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF a pus sechestru asigurator pe bunuri ale televiziunii naţionale în vederea recuperării datoriilor înregistrate la buget.

Valoarea acestor bunuri era de circa 150 de milioane de lei.

La sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, Societatea Română de Televiziune datora bugetelor statului mai mult de jumătate de miliard de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO