Bănci și Asigurări

Americanii de la Citibank pun cipuri pe cardurile corporate

Americanii de la Citibank pun cipuri pe cardurile corporate

Autor: Liviu Popescu

25.11.2014, 00:00 280

Deţinătorii de carduri emise de Citibank, sucursala locală a gigantului financiar american Citi, vor avea acces la funcţionalităţi self-service online, la o linie dedicată de asistenţă şi la un sistem de activare automată a cardului prin telefon printr-o nouă platformă dedicată persoanelor juridice. Noua platformă aduce şi tehnologia chip&pin deţinătorilor de carduri corporate Citi din România, o tehnologie considerată mai sigură împotriva fraudelor.

CitiManager, o aplicaţie electronică de management al cardurilor disponibilă la nivel global, care poate fi accesată atât de deţinătorii de card, cât şi de reprezentanţii companiilor-client, este una dintre funcţiile principale ale noului sistem. Citi a rămas doar cu operaţiunile corporate la nivel local, după ce anul trecut a vândut portofoliul de retail către Raiffeisen. Citi administrează pe piaţa locală active de circa 1,5 mld. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO