Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac şi-a schimbat directorul de HR

Allianz-Ţiriac şi-a schimbat directorul de HR

Autor: Anelis Baciu

16.07.2015, 00:02 1105

Allianz-Ţiriac, liderul pieţei de asigurări, a numit-o pe po­ziţia de director de resurse umane pe Dana Lemnaru, un exe­cutiv cu o experienţă de 16 ani în asigurări şi peste zece ani în cadrul asigurătorului. Ea o înlocuieşte pe Adina David, ca­re a stat la cârma departamentului de HR al Allianz timp de şapte ani şi care a preluat responsabilitatea privind rede­fi­ni­­rea culturii organizaţionale în cadrul diviziei de pensii private.

Dana Lemnaru a coordonat în ultimii zece ani depar­ta­mentul de training al Allianz-Ţiriac şi a fost responsabilă de dez­voltarea strategiei şi a programelor de pregătire profe­sională pentru agenţii de asigurări. Lemnaru este absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE), unde a urmat în perioada 1994-1998 cursurile facultăţii de administrarea afacerilor şi management, potrivit informaţiilor de pe profilul personal de LinkedIn (reţeaua de socializare de business).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO