Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac a raportat prime brute subscrise de peste 1 mld. lei în primele 9 luni din 2019. "Profitul este poliţa noastră de asigurare prin care putem oferi protecţie financiară clienţilor"

Allianz-Ţiriac a raportat prime brute subscrise de peste...

Autor: Mircea Nica

26.11.2019, 00:05 158

Allianz-Ţiriac, a doua cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa local, a înregistrat un volum al primelor brute subscrise de peste 1 mld. lei în primele 9 luni din 2019, în creştere cu 3% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit informaţiilor companiei.

„Observăm în ultima perioadă o schim­bare de comportament în rândul clienţilor care nu poate decât să ne bucure: asigurările de viaţă, sănătate şi locuinţă au devenit prio­ritare. Eforturile susţinute pe care le-am depus de-a lungul anilor sunt astfel răsplătite, iar această schimbare pozitivă de mentalitate se simte din plin şi la nivelul portofoliului nostru. Allianz-Ţiriac se află în acest moment într-o poziţie unică în piaţa de asigurări, cu un porto­foliu echilibrat şi o activitate profi­tabilă, care îi conferă forţa financiară pentru a absorbi cu uşurinţă potenţiale şocuri. Profitul este poliţa noastră de asigurare prin care putem oferi protecţie financiară clienţilor. O companie cu pierderi nu este ea însăşi o companie”, a spus Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO