LIVE: Afaceri de la zero. Irina Roşu a pornit un business cu turtă dulce şi prăjituri după o investiţie de 20.000 euro
Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac a înregistrat un volum al subscrierilor de 396,7 mil. lei în T1/2021, cu doar 0,9% mai mult faţă de T1/2020

♦ Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac: Anul 2021 a început încurajator pentru Allianz-Ţiriac. Vân­ză­rile din primele trei luni au fost uşor mai mari decât cele din primul trimestru din 2020, care consemnase o creştere de două cifre înainte de debutul pandemiei.

Allianz-Ţiriac, al treilea cel mai mare asigurător de pe piaţa locală, a terminat primele trei luni (T1) din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 396,7 mil. lei, în creştere uşoară cu doar 0,9% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de reprezen­tanţii companiei.

„Anul 2021 a început încuraja­tor pentru Allianz-Ţiriac. Vânză­rile din primele trei luni au fost uşor mai mari decât cele din pri­mul trimestru din 2020, care con­semnase o creştere de două ci­fre înainte de debutul pande­mi­ei. Oamenii caută acum mai mult ca oricând produse relevante pen­tru nevoile lor şi uşor de ac­cesat, iar pentru a le oferi cele mai bune soluţii, noi mizăm în 2021 pe simplificarea inter­ac­ţiunii asigurător-client, prin implementarea de instru­men­te de vânzare şi despăgubire intuitive care să susţină tot­odată efortul partenerilor noştri de distribuţie“, a transmis Virgil Şoncutean, CEO al Alliaz-Ţiriac.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.