Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac a înregistrat un volum al subscrierilor de 396,7 mil. lei în T1/2021, cu doar 0,9% mai mult faţă de T1/2020

Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Tiriac

Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Tiriac

Autor: Mircea Nica

25.06.2021, 00:05 177

♦ Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac: Anul 2021 a început încurajator pentru Allianz-Ţiriac. Vân­ză­rile din primele trei luni au fost uşor mai mari decât cele din primul trimestru din 2020, care consemnase o creştere de două cifre înainte de debutul pandemiei.

Allianz-Ţiriac, al treilea cel mai mare asigurător de pe piaţa locală, a terminat primele trei luni (T1) din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 396,7 mil. lei, în creştere uşoară cu doar 0,9% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de reprezen­tanţii companiei.

„Anul 2021 a început încuraja­tor pentru Allianz-Ţiriac. Vânză­rile din primele trei luni au fost uşor mai mari decât cele din pri­mul trimestru din 2020, care con­semnase o creştere de două ci­fre înainte de debutul pande­mi­ei. Oamenii caută acum mai mult ca oricând produse relevante pen­tru nevoile lor şi uşor de ac­cesat, iar pentru a le oferi cele mai bune soluţii, noi mizăm în 2021 pe simplificarea inter­ac­ţiunii asigurător-client, prin implementarea de instru­men­te de vânzare şi despăgubire intuitive care să susţină tot­odată efortul partenerilor noştri de distribuţie“, a transmis Virgil Şoncutean, CEO al Alliaz-Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO