Bănci și Asigurări

Alexandru Ciuncan, UNSAR: doar anul trecut industria de asigurări a plătit, pentru asigurări de viaţă, despăgubiri de peste 49 mil. euro, adică peste 134.000 de euro pe zi

Alexandru Ciuncan, UNSAR: doar anul trecut industria de...

Autor: Mircea Nica

12.11.2020, 00:00 92

Asigurările de viaţă din România reprezintă circa 19% din piaţa totală de profil, în condiţiile în care media la nivel european este de circa 60%. 

În acelaşi timp, asigurările voluntare de sănătate reprezintă unul dintre produsele de care românii se arată a fi din ce în ce mai interesaţi, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR). 

„Spre exemplu, doar anul trecut industria de asigurări a plătit, în baza asigurărilor de viaţă, despăgubiri de peste 49 de milioane euro, adică peste 134.000 de euro pe zi“, a transmis Alexandru Ciuncan, director general UNSAR. UNSAR continuă campania de informare, dedicată asigurărilor de viaţă şi sănătate #gatapentruVIATA, care este adresată în principal tinerilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO