Bănci și Asigurări

ALD Automotive, divizia de leasing operaţional şi managementul flotelor auto a Société Générale, l-a desemnat pe Alexandru Popescu director comercial al sucursalei locale

ALD Automotive, divizia de leasing operaţional şi...

Autor: Cristina Bellu

14.07.2020, 12:08 427

ALD Automotive, divizia de leasing operaţional pe termen lung şi managementul flotelor auto a Société Générale, anunţă numirea lui Alexandru Popescu în funcţia de director comercial ALD Automotive România, poziţie din care va coordona activitatea comercială a companiei, precum şi managementul echipei de vânzari.

“Printre obiectivele noului director comercial se numără creşterea portofoliului de clienţi internaţionali şi locali din segmentele corporate şi IMM, precum şi dezvoltarea parteneriatelor strategice, atât cu Grupul BRD, cât şi cu importatorii şi dealerii auto”, transmit reprezentanţii ALD Automotive.

Alexandru Popescu şi-a început cariera în 2005, în cadrul BRD, fiind integrat încă de la angajare într-un program de formare a viitorilor manageri ai băncii. În ultimii 15 ani a ocupat diverse funcţii comerciale şi manageriale, acoperind relaţia cu clienţii băncii din segmentele Corporate, SME, Private Banking şi Retail. Ultima poziţie ocupată a fost de Director Comercial Business Center pe segmentul NonRetail.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service, asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO