Bănci și Asigurări

AGA la BCR. Acţionarii BCR se întrunesc în aprilie să aprobe un membru în boardul băncii şi structura de remunerare a conducerii

AGA la BCR. Acţionarii BCR se întrunesc în aprilie să...

Autor: Claudia Medrega

19.04.2021, 10:30 287

În prezent, Consiliului de Supraveghere al BCR este format din Manfred Wimmer - preşedinte, Bernhard Spalt - vicepreşedinte şi membrii Daniela Istocescu Nemoianu, Hildegard Gacek, Elisabeth Krainer Senger-Weiss şi Birte Quitt.

Alegerea unui membru în Con­siliul de Supraveghere al BCR, care mo­nitorizează activitatea condu­cerii exe­cutive, figurează pe lista aprobării Adu­nării Generale a Acţionarilor băn­cii, care va avea loc în aprilie 2021.

Concret, acţionarii BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, vor alege un membru în boar­dul de supraveghere pentru un man­­dat valabil începând cu data apro­bării BNR până la data de 24 aprilie 2022. Totodată, pe lista AGA se regă­seş­te şi aprobarea structurii de remu­ne­rare a membrilor Consiliului de Supra­veghere al BCR, controlată de gru­pul austriac Erste, pentru 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO