Bănci și Asigurări

Aegon prelungeşte acoperirea riscurilor asociate pandemiei până la final de 2021

Aegon prelungeşte acoperirea riscurilor asociate...

Autor: Mircea Nica

31.08.2021, 00:00 75

Aegon România a decis să prelungească din nou măsurile excepţionale de acoperire a riscurilor asociate pandemiei cu coronavirus până la finalul anului 2021. Începând de la finalul lunii aprilie 2020, compania a decis să nu mai aplice excluderea riscului pandemiei pentru niciunul dintre produsele din portofoliu care acoperă decesul sau spitalizarea din cauza îmbolnăvirii.

Această măsură excepţională va continua şi pe parcursul lui 2021.

„Din păcate, deşi ne dorim cu toţii ca pandemia să se sfârşească, se pare că numărul de cazuri creşte din nou, la nivel mondial şi naţional. Sperăm că acest al patrulea val, care a fost preconizat de specialişti, să aibă o intensitate mult mai scăzută faţă de cele precedente. În ultimul an şi jumătate, poate accelerată de pandemie, am remarcat o creştere a nivelului de conştientizare în ceea ce priveşte serviciile financiare“, a transmis Sînziana Maioreanu, director general al Aegon România. Ea mai spune că anul acesta Aegon România va extinde paleta de servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO