Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

10 companii au fost selectate pentru a treia grupă a programului de start-up-uri a Acceleratorului BCR-InnovX

Programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, BCR-InnovX, a selectat 10 companii, cu afaceri de peste 1 mil. euro, care vor pariticpa la Bootcamp-ul grupei Scaleup, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii BCR.

„Am lansat programul BCR-InnovX cu încrederea că vom susţine ecosistemul de start-up-uri din tehnologie să-şi atingă potenţialul enorm pe care credem că îl poate avea. Acum, după un an şi jumătate, am ajuns la 79 de start-up-uri şi firme de tehnologie înscrise în programele de incubare şi accelerare, majoritatea având rezultate notabile după program. Au atras finanţări, au semnat parteneriate noi, au aplicat pentru fonduri europene sau şi-au regândit modelul de business.” a transmis Ionuţ Stanimir, Director de Marketing BCR.

Grupa a treia de anul acesta din cadrul Acceleratorului este adresată business-urilor cu o cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 1 şi 5 mil. euro, care dezvoltă soluţii şi produse inovatoare din tehnologie.

Anul acesta programul de incubare se derulează virtual în perioada 26 octombrie – 4 decembrie. Cele 10 companii care au intrat în program sunt: Adservio din Iaşi, Gemini CAD Systems din Iaşi, Jobful din Bucureşti, Leichmann Weifert Invest din Bucureşti, Mecanex din Botoşani, Prietenii TăI din Gorj, SmartHubs din Bucureşti, Termoline din Oradea, Vetro Solutions din Iaşi şi WATTO din Bucureşti. Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace şi European Center for Services Investments and Financing (ECSIF). BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile şi costurile logistice.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.