(auxiliar)

Vladislav Ivanov, general manager, Europa de Sud-Est, Motorola Mobility în cadrul Lenovo Mobile Business Group: Vrem să creştem businessul cu 100% în România

Vladislav Ivanov, general manager, Europa de Sud-Est,...

Autor: Alex Ciutacu, Ramona Cornea

07.10.2020, 09:18 72

Motorola are ca plan să obţină o creştere de 100% a business-ului în România, unde are o cotă de piaţă de 6%, spune Vladislav Ivanov, general manager, Europa de Sud-Est, Motorola Mobility, în cadrul Lenovo Mobile Business Group. Planul Motorola pentru 2020 include un parteneriat cu operatorul Orange, dincolo de reţeaua de magazine Altex – un canal pe care vinde deja. 

„Una dintre priorităţile noastre este să fim în retail şi să fie uşor de ajuns la noi. Ne bazăm pe un parteneriat pe care îl formăm cu Orange. Vrem să creştem businessul cu 100%”, a declarat Vladislav Ivanov pentru revista Business Magazin.

Unul dintre modelele lansate de companie în 2020 este moto g 5G plus prin care compania vizează „democratizarea” tehnologiei 5G – ceea ce înseamnă că smartphone-urile 5G trebuie să fie accesibile pentru ca tehnologia să poate ajunge la întreaga populaţie în următorii ani.

„Vrem să democratizăm preţurile şi să ne asigurăm că toată lumea are acces la 5G. Ne aşteptăm să avem cea mai mare cotă din piaţa smartphoneurilor cu capabilităţi 5G”, a spus Vladislav Ivanov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO