(auxiliar)

Videoconferinţa ZF - Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României. Dezvoltatorii imobiliari continuă investiţiile în proiecte rezidenţiale, parcuri logistice sau de retail şi pun pe harta expansiunii noi oraşe

Doron Klein, CEO, AFI Europe Czech Republic & Romania

Doron Klein, CEO, AFI Europe Czech Republic & Romania

Autor: Ramona Cornea, Răzvan Botea, Mirabela Tiron

10.11.2021, 00:07 85

Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Constanţa sunt principalele oraşe din afara Capitalei care atrag cele mai semnificative investiţii imobiliare, dar pe harta mari­lor dezvoltari încep să îşi facă loc şi oraşe medii sau mici.

Marii dezvoltatori plănuiesc noi  investiţii pe piaţa locală, de la parcuri de retail în afara Bucureştiului la proiecte în sectorul rezidenţial sau logistic, tatonând noi oraşe. Mai mult, în plină pandemie, jucători de pe pieţele conexe, din sectorul serviciilor de facility management, proiectare sau consultanţă au înregistrat afaceri în creştere, sunt concluziile videoconferinţei Polii de Business ai României, organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Bucharest Real Estate Club.

„Ne pregătim pentru un parc de retail pentru care vrem să începem construcţia anul viitor, unul în Arad. Acolo plănuim să avem circa 30.000 mp de spaţiu deschis, un parc de retail şi cred că o mare parte din parte din el va fi deschis spre finalul anului viitor sau la începutul anului 2023“, a precizat Doron Klein, CEO, AFI Europe Czech Republic & Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO