(auxiliar)

Firma de avocatură RTPR a asistat fondul de investiţii SARMIS Capital la achiziţia pachetului majoritar în Corporate Office Solutions, companie de servicii integrate de fit-out pentru birouri

Firma de avocatură RTPR a asistat fondul de investiţii...

Autor: Roxana Rosu

21.10.2021, 12:41 75

Firma de avocatură RTPR a asistat fondul de investiţii SARMIS Capital la achiziţia unui pachet majoritar în Corporate Office Solutions (COS), companie de servicii integrate de fit-out pentru spaţii de birouri.

Echipa RTPR care a oferit consultanţă pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) şi Vlad Stamatescu (Managing Associate) şi i-a inclus pe Andrei Toşa (Associate) şi Raluca Marcu (Junior Associate).

„Mulţumim echipei RTPR pentru sprijinul acordat, o echipă de profesionişti cu o experienţă bogată în tranzacţii de private equity, a căror contribuţie a fost esenţială pentru reuşita negocierilor. Am ales RTPR pentru a ne fi consultanţi datorită interacţiunilor din trecut şi pentru experienţa lor de private equity. După încheierea acestui proces, confirmăm statutul de top al firmei.”, a declarat Cezar Scarlat, Managing Partner al SARMIS Capital.

SARMIS Capital este cel mai mare fond independent de private equity local, înfiinţat în 2019 şi dedicat investiţiilor în Europa Centrală şi de Est, cu prioritate companiilor antreprenoriale româneşti. Cu prezenţă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi şi o experienţă de 24 de ani, COS este lider de piaţă în sfera amenajării de birouri din România.

„Felicitări echipei SARMIS Capital pentru succesul acestei tranzacţii şi suntem onoraţi că le-am fost alături pentru prima investiţie în România. Sperăm să avem ocazia să continuăm colaborarea pentru alte proiecte la fel de interesante”, a declarat Mihai Ristici.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO