Companii

Black Friday la vopsele: Policolor reduce preţurile cu până la 40% în magazinele proprii

Black Friday la vopsele: Policolor reduce preţurile cu...

Autor: Andreea Neferu

21.11.2012, 14:27 664

Policolor, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, a anunţat că va intra în campania Black Friday, urmând ca vineri, 23 noiembrie, să reducă preţurile cu până la 40% în cele 7 magazine proprii din Bucureşti şi din ţară. Reducerile se vor aplica mai multor produse din caregoria vopselelor lavabile, tencuielilor, emailurilor şi lacurilor.

“Black Friday devine şi în România o zi tradiţională a reducerilor, este o experienţă de care ne dorim să beneficieze şi cei ce doresc să îşi împrospăteze casa de Crăciun”, a declarat Marius Văcăroiu, CEO Policolor-Orgachim.

Policolor, fosta Întreprindere de Lacuri şi Vopsele Bucureşti, este deţinută de fondurile de investiţii Reconstruction Ca­pital 2, Romanian Investment Fund şi Roma­nian Reconstruction. Policolor România a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 124,3 milioane de lei (29,3 milioane de euro), potrivit Ministerului de Finanţe, iar anul acesta mizează pe o creştere de circa 10% a businessului, potrivit celor mai recente estimări.

Pe piaţa de lacuri şi vopsele compania Po­licolor concurează cu jucători precum Köber, Fabryo Corporation, Atlas Corpo­ra­tion, Deutek, Azur sau Daw Benţa.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO