(auxiliar)

Avocaţii de la NNDKP au asistat Clinica Victoria la constituirea unui parteneriat cu EquiLiant Capital, fondul de investiţii al fraţilor Pavăl, proprietarii Dedeman

Corina Dumitru, Partener NNDKP

Corina Dumitru, Partener NNDKP

Autor: Cristina Bellu

02.03.2021, 12:08 56

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Clinica Victoria în tranzacţia prin care Fondul de investiţii EquiLiant Capital, fondat de fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman - cea mai puternică afacere antreprenorială din România -, a preluat recent un pachet mino­ritar de acţiuni în reţeaua de clinici stomatologice înfiinţată de Daniel şi Cristian Dragomir.

Echipa NNDKP care a asistat de-a lungul întregului proces, inclusiv în etapele de pregătire, negociere şi semnare a documentelor tranzacţiei, a fost condusă de Corina Dumitru, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A.

„Tranzacţia marchează o etapă importantă în evoluţia reţelei de clinici stomatologice Victoria, prin atragerea unei investiţii menită să contribuie la dezvoltarea avută în vedere de fondatori. Este un proiect care aduce din nou în prim plan reuşitele antreprenoriatului românesc într-un sector al serviciilor medicale cu o dinamică excepţională”, spune Corina Dumitru, Partener NNDKP.

Clinica Victoria operează în Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Slatina. Prin investiţia de capital realizată de fondul de investiţii EquiLiant Capital, compania vizează extinderea la nivel naţional a reţelei de clinici şi a modelului operaţional gândit de aceasta.

Equiliant Capital este un fond de investiţii de tip private equity, dedicat întreprinderilor româneşti mici şi mijlocii cu mare potenţial de creştere. Fondul are un capital de 50 mil. euro, iar investiţiile efectuate variază între 3 şi 10 mil. euro, în una sau mai multe tranşe. Fondul este finanţat de Paval Holding, proprietarul Dedeman. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO