Auto

ZF Live: Alexandru Moţoc, managing director la Harman România: Vrem să ajungem la 700 de angajaţi în 2 ani. Acum avem 50 de poziţii deschise

Autor: Alexandra Cepăreanu, Ioana Nita

13.04.2018, 00:07 1833

Compania de origine americană Harman, specializată în producţia de sisteme audio, are în plan să-şi mărească echipa locală la 700 de persoane în următorii doi ani, mai mult decât dublu faţă de numărul actual.

În prezent, în centrul de cercetare-dezvoltare Harman din România lucrează în total 300 de angajaţi.  „În momentul de faţă avem aproximativ 50 de poziţii noi deschise şi ne-am propus ca în următorii doi ani să ajungem la un număr de 700 de angajaţi“, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Alexandru Moţoc, managing director în cadrul Harman România. 

Harman produce sisteme de tip infotainment pentru marii producători auto din lume, precum Mercedes-Benz şi BMW, precum şi alte sisteme media pentru industria auto, dar şi echipamente audio profesionale şi pentru consumatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO