Auto

ZF 15 minute cu un antreprenor. Dan Ştefan, cofondator Autonom: Antreprenori şi manageri, plătiţi-vă obligaţiile către stat şi furnizori ca economia să funcţioneze

Dan Ştefan, managing partner, Autonom:

Suntem foarte bine capitalizaţi, suntem poate una dintre cele mai bine capitalizate firme locale. Asta nu înseamnă că vom arde la nesfârşit din capital pentru că nu este o măsură inteligentă.

Dan Ştefan, managing partner, Autonom: Suntem foarte bine capitalizaţi, suntem poate una dintre cele mai bine capitalizate firme locale. Asta nu înseamnă că vom arde la nesfârşit din capital pentru că nu este o măsură inteligentă.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.04.2020, 16:14 371

„Consumul de carburanţi şi traficul s-au redus şi asta se vede şi la noi. Dar sunt proiecte în continuare, nu a dispărut cu totul, nu s-a redus la zero, ci s-a redus faţă de normalul perioadei“.

Dan Ştefan, managing partner al Autonom, cea mai mare companie antreprenorială românească de pe pieţele de leasing operaţional auto şi rent-a-car, crede că firmele a căror activitate nu este foarte afectată în această perioadă ar trebui să nu ceară amânarea taxelor şi impozitelor, pentru ca economia să continue să funcţioneze.

„Am plătit impozitele, deşi puteam beneficia cum au făcut mulţi de amânarea acestora. Tot cerem şi aşteptăm de la stat. Trebuie să înţelegem că statul nu este cineva acolo în eter care stă şi printează bani la nesfârşit. Trebuie să îi colecteze de la cineva şi dacă noi nu ne plătim taxele, e o mare problemă. Şi acesta este un mesaj pe care vreau să-l dau către antre­prenori şi către cei care conduc companii: plătiţi-vă toate obligaţiile şi taxele către furni­zori dacă puteţi“, a spus antreprenorul la emisiunea online „ZF 15 minute cu un antreprenor - Cum facem ca economia să funcţioneze în conti­nuare?“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO