Auto

Wizz Air lansează un nou concurs de inovare pentru tineri

Wizz Air lansează un nou concurs de inovare pentru tineri

Autor: Dan Straut, Mediafax

05.03.2018, 14:30 696

„Wizz Youth Challenge este un concurs internaţional de studii de caz ce le permite studenţilor din universităţi şi colegii din întreaga reaţea Wizz , să-şi arate potenţialul şi să vină cu idei inovatoare (out-of-the-box), ca răspuns la o provocare de afaceri stabilită de companie”, arată un comunicat transmis luni de Wizz Air.

Participanţii la WIZZ Youth Challenge vor câştiga experienţă profesională, vor afla mai multe despre cum funcţionează compania şi dacă vor fi admişi mai departe, concurenţii îşi vor prezenta conceptul în faţa unei comisii WIZZ într-un eveniment live, la Budapesta.

Câştigătorii vor avea parte de călătorii gratis timp de un an, în întreaga reţea Wizz, care cuprinde la ora actuală peste 600 de rute, 145 de destinaţii din 44 de ţări.

Studenţii clasaţi pe locurile doi şi trei vor primi bilete gratuite pentru a-şi petrece vacanţa mult visată sau pentru a-şi continua studiile în străinătate.

Reprezentanţii companiei aeriene susţin că prima competiţie a avut peste 400 de înscrişi, iar pentru ediţia 2018 cererile de înscriere se pot depune până la data de 25 martie. Toate echipele înscrise vor primi „provocarea” (studiul de caz) în 26 martie 2018, iar soluţiile vor fi trimise până în 16 aprilie 2018.

Evenimentul live de la Budapesta la avea loc în zilele de 9 şi 10 mai 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO