Auto

Wizz Air introduce plata contactless pentru cumpărături la bordul zborurilor din Timişoara, în spirijinul măsurilor de protecţie pentru pasageri

Wizz Air introduce plata contactless pentru cumpărături...

Autor: Otilia Serescu, Mediafax

22.06.2020, 17:34 124

Wizz Air a anunţat că, începând de luni, toate plăţile de la bordul aeronavelor ce operează zborurile de la şi spre baza din Timişoara vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, în sprijinul măsurilor de protecţie pentru pasageri. 

Proiectul pilot vine în urma măsurilor luate deja de companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăţilor fără contact la bordul aeronavei şi eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri şi echipaj.

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecţie a sănătăţii clienţilor şi a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in şi orice achiziţii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport. În efortul de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugaţi să respecte noile reguli de distanţare fizică atât în timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.

Deşi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri şi bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum şi pasagerii trebuie să poarte măşti pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager iar, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanţarea locurilor între pasageri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO