Auto

Wizz Air anunţă trei noi rute de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Wizz Air anunţă trei noi rute de pe Aeroportul...

Autor: Cosmin Pirv

24.10.2020, 07:21 203

Compania low-cost Wizz Air anunţă alocarea unei noi aeronave Airbus A320 la Cluj-Napoca şi lansarea a trei noi rute, spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln în Germania.

Wizz Air a anunţat vineri extinderea operaţiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca.

Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln în Germania şi creşterea frecvenţelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais şi Roma Ciampino.

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate la tarife ce pornesc de la doar 69 de lei.

„Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiţie, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică şi va crea sute de noi locuri de muncă pe piaţa locală. Odată cu rutele anunţate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 ţări din Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO