Auto

Wizz Air anunţă că nu mai anulează zborurile pe ruta Madrid - Bucureşti

Wizz Air anunţă că nu mai anulează zborurile pe ruta...

Autor: Departamentul Social

11.03.2020, 18:35 980

Reprezentanţii Wizz Air au revenit asupra deciziei de a anula zborurile de la Madrid la Bucureşti şi au precizat că avioanele continuă să circule pe această rută, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.  

„Zborurile pe ruta Madrid – Bucureşti nu au fost anulate”, a comunicat compania. Cu câteva ore în urmă, Wizz Air a transmis că anulează zborurile de la Madrid spre Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Totodată, reprezentanţii companiei aeriene au precizat că unele zboruri vor fi anulate doar în cursul zilei de miercuri.

„Pentru a ajuta la limitarea epidemiei, Wizz Air anulează zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, doar de astăzi, 11 martie 2020. Excepţie fac zborurile din Frankfurt Hahn şi Dortmund spre Timişoara”, a comunicat compania.

Compania anunţă şi ce măsuri vor fi aplicate românilor care vin din zone de risc.

„Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roşie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Acest lucru se aplică pasagerilor care călătoresc din toată Italia, provincia Hubei din Republica Chineză şi anumite zone din Coreea de Sud”, a comunicat Wizz Air.

„De asemenea, toţi pasagerii care sosesc din alte zone din China, Coreea de Sud, întregul Iran şi districtul Heinsberg din Renania de Nord – Westfalia (zone galbene) vor fi informaţi cu privire la decizia autorităţilor referitoare la carantina la domiciliu de 14 zile impusă”, a mai anunţat compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO