Auto

Wingsrom Flying Quality Products, producător pentru industria aviaţiei, cu o fabrică în Prahova şi 150 de angajaţi, se extinde pe noi pieţe după ce pandemia a dus producţia sub 50%

Ronen Navick, CEO al companiei Wingsrom Flying Quality Products

Ronen Navick, CEO al companiei Wingsrom Flying Quality Products

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.07.2020, 16:40 762

♦ Ronen Navick, CEO al companiei: Suntem pregătiţi să producem pentru companii din domeniile auto, energie, tehnologie ecologică.

Producătorul de piese pentru industria aviaţiei civile Wingsrom Flying Quality Products, ce deţine o fabrică în Parcul Industrial DIBO din Negoieşti, judeţul Prahova, în cadrul căreia lucrează 150 de angajaţi, se  extinde pe noi pieţe de desfacere şi dezvoltă portofoliul de produse, după ce a înregistrat o scădere a volumului de producţie cu peste 50% pe fondul pandemiei de Covid-19.

„Pe durata stării de urgenţă am produs continuu şi nu am putut beneficia de facilităţi din partea statului, dar apoi volumele ne-au scăzut dramatic, cu circa 60%. În urma investiţiei suntem pregătiţi să producem diverse piese şi elemente pentru companii din domeniul auto, sectorul energiei, tehnologiei ecologice - greentech. Ca regiuni, avem în vizor extinderea în Europa şi Orientul Mijlociu”, a spus pentru ZF Ronen Navick, CEO al companiei Wingsrom Flying Quality Products.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO