Auto

Volkswagen se adaptează: Anunţă noi servicii pentru vânzări şi service, inclusiv vânzări online

Volkswagen se adaptează: Anunţă noi servicii pentru...

Autor: Bogdan Alecu

16.04.2020, 09:26 445

Volkswagen anunţă noi servicii dedicate clienţilor săi, atât pentru achiziţii de autovehicule noi, cât şi pentru lucrări de service.

În cazul celor care au neapărat nevoie să ajungă la o reprezentanţă autorizată, toate unităţile partenere Volkswagen din România sunt igienizate corespunzător şi răspund celor mai înalte standarde de siguranţă. 

Pentru a facilita procesul de achiziţie pentru autovehicule noi, Volkswagen lansează platforma de rezervări

stoc-online.volkswagen.ro, acolo unde clienţii au posibilitatea de a descoperi toate ofertele disponibile şi pot intra în legătură directă cu distribuitorii autorizaţi. Odată realizată rezervarea, vânzarea are loc la reprezentanţă, în cele mai bune condiţii de igienă şi siguranţă, iar predarea autovehiculului se poate face la domiciliul cumpărătorului.

Toţi dealerii oferă serviciul de preluare şi restituire a autovehiculului, pentru efectuarea lucrărilor de service. Clienţii au, astfel, posibilitatea de a efectua o programare online la un service autorizat Volkswagen pe carlog.com/ro sau direct pe site-ul partenerului de service, urmând ca autovehiculul să fie preluat de către dealer. Ajuns în service, acesta va fi igienizat atât înainte, cât şi după finalizarea lucrării, urmând a fi returnat clientului la domiciliul acestuia

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO