Auto

Vola.ro lansează biletele de avion rambursabile indiferent de motiv

Vola.ro lansează biletele de avion rambursabile...

Autor: Andra Stroe, Business Magazin

29.09.2019, 12:01 1051

Vola.ro, cea mai de încredere agenţie de turism online din România, anunţă lansarea produsului „Vola Rambursabil”, o asigurare de călătorie prin care turiştii îşi pot recupera contravaloarea biletului de avion în proporţie de 90%, în cazul în care nu mai pot călători  din motive neacoperite de asigurările standard. Vola Rambursabil acoperă orice situaţie, de la problemele medicale minore ale celui care călătoreşte sau ale copiilor în grijă, la evenimente neprevăzute la locul de muncă, probleme personale şi multe altele.

Vola Rambursabil garantează călătorilor returnarea contravalorii biletului de avion şi în cazuri precum o urgenţă aparută la locul de muncă sau un proiect important. Tot ce trebuie să facă pasagerii pentru a demonstra această situaţie este să prezinte un email sau orice modalitate de informare de la superiorii de la locul de muncă. Pentru pasagerii care călătoresc în familie, Vola Rambursabil acoperă şi problemele medicale minore, precum febra copiilor sau alte simptome de boală uşoară. Pentru pasagerii care călătoresc în interes de muncă sau şcoală, Vola Rambursabil acoperă şi situaţia în care se modifică orarul şcolar, data examenelor sau data de începere a unei slujbe în afara ţării. Pentru toate aceste situatii sau alte situaţii este suficient un email sau un document explicativ care să detalieze motivul anulării călătoriei.

Costul asigurării care transformă biletul într-unul rambursabil este de 10% din valoarea biletului de avion. Mai mult, Vola Rambursabil este valabil pentru toţi pasagerii incluşi pe o rezervare, fiind perfect pentru familiile care călătoresc sau pentru persoanele care călătoresc în grup.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO