Auto

VIDEO. Au scăpat ca prin minune după ce s-au rostogolit cu maşina de 12 ori

VIDEO. Au scăpat ca prin minune după ce s-au rostogolit cu maşina de 12 ori

Accidentul din care au scăpat miraculos

Autor: Octavian Calei

14.08.2012, 16:07 612

O maşină de raliu a derapat de pe şosea într-o curbă periculoasă şi s-a rostogolit de aproape 12 ori, dar pilotul şi colegul său au scăpat întregi, ca prin minune, scrie Daily Mail.

Maşina, un Mitsubishi Evolution 8, condusă de către Jeremy Foley a derapat ieşind de pe şosea şi s-a rostogolit de peste 10 ori, dezmembrându-se în bucăţi.

Foley şi partenerul său, Yuri Kouznetsov, au fost transportaţi la spital de urgenţă cu elicopterul. Evolutionm.net, un site al fanilor Mitsubishi, a raportat că Foley s-a dat singur jos din maşină după accident, în timp ce colegul său a fost ajutat de către echipajul de urgenţă.

Cei doi au fost externaţi din spital şi sunt în stare bună. Foley a postat pe Facebook un mesaj în care confirmă că el şi colegul lui, sunt în afară oricărui pericol.

"Yuri şi cu mine suntem OK. Câteva vânătăi, dar nimic grav. Vă mulţumesc tuturor pentru prietenia şi suportul vostru!", a scris Foley.

Accidentul a avut loc în cadrul competiţiei "Pikes Peak International Hill Climb", care s-a desfăşurat duminică în Fountain, Colorado SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO