Auto

Veşti proaste pentru şoferi: Primăria a stabilit tarifele pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Cât veţi plăti

Veşti proaste pentru şoferi: Primăria a stabilit...

Autor: Radu Tutulan

28.08.2017, 14:56 1219

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat, în şedinţa de vineri, hotărârea prin care s-au aprobat tarifele pentru activităţile de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Sectorului 3, a vehiculelor/remorcilor/rulotelor care ocupă abuziv sau blochează accesul în parcajele publice de reşedinţă sistematizate pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti aflat în administrarea Sectorului 3, precum şi a altor mijloace de transport parcate pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap.

În urma unui amendament, propus de unul dintre consilieri, susţinut şi de către primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, tariful pentru depozitarea maşinilor a fost modificat astfel: „tariful pentru depozitare vehicul/remorcă/rulotă va fi de 150 de lei în primele 24 de ore, după intervalul de 24 de ore va fi de 50 de lei/zi”.

Astfel, valoarea tarifelor aprobate este:

· Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;

· Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

· Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- în primele 24 de ore: 150 de lei;

- după intervalul de 24 de ore: 50 lei.

Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data şi ora depozitării, nefracţionat.

Pe 27 iulie 2017 a fost aprobat regulamentul de ridicare a maşinilor staţionate neregulamentar în Sectorul 3, prin care au fost stabilite activităţile privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor/remorcilor/rulotelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO