Auto

Cum arată alunecarea de teren de pe Valea Oltului care a blocat astăzi circulaţia

Cum arată alunecarea de teren de pe Valea Oltului care a...

Autor: Bogdan Alecu

01.12.2015, 17:51 3319

Circulaţia pe Valea Oltului între Brezoi şi Călimăneşti este complet blocată din cauza căderilor de pietre alunecărilor de teren, şi cu toate acestea Poliţia Rutieră continuă să lase maşinile să intre pe Valea Oltului dinspre Tălmaciu, în loc să le redirecţioneze către Făgărăş, respectiv Braşov.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Rutiere, circulaţia pe DN7 este blocată pe ambele sensuri începând cu ora 14.30 între Călimăneşti şi Brezoi. Pe acest tronson s-a înregistrat o alunecare de teren de aproximativ 2.200 de metri cubi de pietre şi bolovani şi cel puţin un autoturism a fost avariat. Până la această oră nu s-au înregistrat victime. Tot potrivit IGPR la faţa locului de intervine cu echipamente specializate, însă nu se dă un termen de eliberare a tronsonului de drum.

Mai mult, unii şoferi au fost redirecţionaţi către satul Perişani, pe drumul judeţean 703M, drum care de asemenea a fost blocat deoarece este un drum forestier, podul peste Olt din dreptul localităţii Tuţuleşti fiind totodată blocat şi el.

Credit foto: Ovidiu Costea     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO