Auto

Urgent Cargus, al doilea jucător pe piaţa de curierat, preluat de fondul Mid Europa, a trecut pe pierdere: minus 3,6 mil. lei la afaceri de 424 mil. lei

Compania de curierat Urgent Cargus a apărut în urma fuziunii Urgent Curier cu Cargus International

Compania de curierat Urgent Cargus a apărut în urma fuziunii Urgent Curier cu Cargus International

Autor: Mirabela Tiron

05.06.2019, 09:39 805

În septembrie 2018, fondul de investiţii Abris Capital Partners a vândut compania de curierat Urgent Cargus către fondul de private equity Mid Europa Partners.

Compania de curierat Urgent Cargus, al doilea jucător din piaţă, preluat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a finalizat anul 2018 cu afaceri de 424 milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe şi calculele ZF.

Operatorul a raportat însă pierderi de 3,6 milioane de lei, faţă de un profit net de 2,2 milioane de lei anul anterior, arată aceeaşi sursă. Numărul de anga­jaţi a crescut la 2.700 de persoane, faţă de 2.473 cu un an în urmă. Oficialii companiei nu au comentat rezultatele financiare  de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO