Auto

Urgent Cargus, afaceri mai mari cu 14%. „Volumele transportate, susţinute de comerţul online“

Urgent Cargus, afaceri mai mari cu 14%. „Volumele...

Autor: Mirabela Tiron

26.05.2016, 00:05 807

Compania Urgent Cargus, apărută în urma fuziunii curierilor Urgent Curier şi Cargus International, după ce ambele firme au fost preluate de fondul de investiţii Abris Capital, a finalizat anul trecut cu afaceri de 345 de milioane de lei, faţă de o cifră de afaceri cumulată de 302 milioane de lei anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 14% în 2015 comparativ cu anul 2014. Volumele transportate au crescut pe ambele segmente de clienţi, B2B (business to business, şi B2C (bu­siness to consumer), sus­ţi­nute de expansiunea ponderii co­merţului online. Pe acest seg­ment compania a înre­gis­trat o creştere de peste 70% a volu­melor transportate faţă de anul 2014“, a spus Nadia Homoc, di­rector comercial al Urgent Car­gus. Ea a mai pre­cizat că diver­si­ficarea gamei de produse ofe­rite de ma­ga­zi­nele online, ex­pansiunea ofertelor acestora şi apa­riţia noilor jucători în acest domeniu vor influenţa şi mai mult creşterea pieţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO