Auto

Un tren InterRegio Bucureşti-Constanţa a lovit mortal un bărbat. Întârziere de peste 2 ore

Un tren InterRegio Bucureşti-Constanţa a lovit mortal...

Autor: Cosmin Pirv

12.08.2023, 14:27 42

Un tren InterRegio care circula de la Bucureşti la Constanţa a lovit sâmbătă mortal un bărbat, între Băneasa şi Pantelimon. Trenul a staţionat la locul accidentului şi a acumulat o întârziere de peste două ore.

Potrivit CFR SA, în jurul orei 11.50, trenul IR 1881, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Constanţa, a accidentat mortal, pe linia de cale ferată Băneasa - Pantelimon, la km 14+500, un bărbat.

„Până la sosirea organelor abilitate să intervină şi să deruleze toate procedurile în cazurile de accidente pe calea ferată, trenul IR 1881 a fost oprit în zona accidentului. Menţionez faptul că, la ora 12.20 au sosit la locul accidentului echipele SMURD şi Poliţia TF, iar la ora 13.30 reprezentantul Procuraturii”, au transmis reprezentanţii companiei.

Aceştia precizau că trenul IR 1881 va fi reînscris în circulaţie, după avizul organelor de cercetare.

„Trenul IR 1881 a primit avizul de reluare a circulaţiei, aceasta va ajunge la destinaţie cu o întârziere estimată la 120 de minute”, a anunţat, la ora 14.10, CFR SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO