Auto

Un nou jucător pe piaţa de logistică:Proprietarii Alfredo Seafood lansează Frigonet Logistics şi mizează pe afaceri de 1 milion euro în 2021

Un nou jucător pe piaţa de logistică:Proprietarii...

Autor: Roxana Rosu

15.02.2021, 14:07 376

Familia de antreprenori Dărmănescu, proprietarii Alfredo Seafood, a intrat şi pe piaţa de logistică odată cu lansarea firmei Frigonet Logistics, în 2020, cu o investiţie iniţială de circa 500.000 euro, iar la începutul lui 2021, divizia şi-a dublat flota auto, la 30 de autospeciale frigorifice, mizând pe afaceri 1 milion euro în acest an.

Frigonet Logistics oferă servicii de transport cu temperatură controlată, atât pentru alimente congelate, cât şi refrigerate, în toate zonele ţării.

Ca obiectiv în 2021, reprezentanţii companiei şi-au propus atingerea unei cifre de afaceri de 1 milion euro.

“Bistromar la Timona”, companie deţinută de către familia Dărmănescu, este constituită din trei divizii de business: Frigonet Logistics, Alfredo Seafood, divizia de procesare şi distribuţie a peştelui şi fructelor de mare, şi BistroMar, restaurant  situat în zona Floresca, din Bucureşti.

„Noi avem o experienţă de peste 10 de ani în distribuţia peştelui proaspăt, care este unul dintre cele mai complexe produse, din punct de vedere logistic, din cauza termenului de expirare foarte scurt. De asemenea, avem în portofoliu şi produse congelate şi refrigerate. Iniţial am înfiinţat Frigonet Logistics strict pentru transportul produselor marca Alfredo Seafood, iar apoi am realizat că pe piaţa locală de transport şi distribuţie la temperatură controlată există un gol, o nevoie foarte mare de servicii, care este neacoperită.  Noi vom face, practic, şi un fel de curierat pentru produse congelate şi refrigerate. Acest tip de serviciu nu exista până acum, pe piaţa locală, la nivel naţional”, explică Mihai Cristian Dărmănescu, Director General al “Bistromar la Timona”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO