Auto

Un dealer auto din Capitală: Săptămâna trecută niciun client nu a venit să cumpere prin „Rabla“

Un dealer auto din Capitală: Săptămâna trecută...

Autor: Bogdan Alecu

23.06.2013, 20:42 143
Tichetele auto din prima tranşă de peste 4.300 de unităţi s-au terminat în mai puţin de trei zile la nivel naţional, potrivit jucătorilor din piaţa auto, dar cei care au casat maşini nu şi-au manifestat deocamdată interesul pentru a utiliza prima de 1.500 de euro pentru achiziţia unui autoturism nou.
 
„Au trecut aproape două săptămâni de la demararea programului Rabla, însă niciun client nu a venit în showroom pentru a utiliza tichetul obţinut, cu toate că datele indică faptul că prima tranşă de tichete s-a epuizat. Cel mai probabil în iulie vom vedea primele efecte ale programului din acest an“, a spus Dan Grigore, director comercial la Auto Cobălcescu, unul dintre cei mai mari dealeri auto din Capitală, care comercializează mărcile DaciaRenault, Nissan, Suzuki şi SsangYong.
 
În prima etapă a programului, în Capitală şi în judeţul Ilfov au fost distribuite 482 de tichete. Prima tranşă de tichete emise în data de 9 iunie este con­side­rată de jucătorii din industrie una prea mică pentru a pune pe picioare programul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO