Auto

Ultimă oră: ISU Prahova: 11 persoane au fost rănite în urma accidentului feroviar din Gara Ploieşti

Ultimă oră: ISU Prahova: 11 persoane au fost rănite...
18.12.2019, 16:09 414

Un număr de 11 persoane au fost rănite în urma ciocnirii celor două trenuri din Gara Ploieşti Triaj, toate victimele fiind conştiente. Traficul feroviar este blocat între Ploieşti Sud şi Bucureşti, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit ISU Prahova, în urma incidentului feroviar, 11 persoane au fost rănite şi sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

„Persoanele sunt conştiente. 10 au fost duse la spital cu ambulanţe, iar una cu politraumatisme a fost luată cu elicopterul SMURD şi va fi dusă la spital în Bucureşti. Traficul feroviar pe relaţia Ploieşti Sud-Bucureşti este blocat”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Alte persoane au fost evaluate medical la faţa locului şi nu au necesitat transport la spital.

Echipa CBRN a fost trimisă la faţa locului (imediat după primirea apelului), pentru că nu se cunoştea natura încărcăturii trenului de marfă.

Trenul marfar era încăprcat cu zahăr.

Accidentul feroviar a avut loc în Gara Triaj, unde un tren marfar care ar fi depăşit semnalul de oprire a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploieşti Sud – Bucureşti.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO