Auto

Turul României în 24 de ore cu Nissan X-Trail. E oare posibil?!

Turul României în 24 de ore cu Nissan X-Trail. E oare...

Autor: Adrian Mihălţianu

23.10.2014, 10:44 679

Ne-a venit, la un moment dat, o idee nebună. E oare posibil să faci turul României în 24 de ore, cu o maşină? Avem oare drumuri suficient de bune pentru a putea înconjura ţara pe parcursul unei singure zile (şi nopţi) în siguranţă? Nissan a răspuns provocării noastre. Toate detaliile, mai jos.

 Ne plângem cu toţii (pe bună dreptate) de starea drumurilor. De duratele lungi ale traseelor care ar trebui să ia, de fapt, doar 2-3 ore. De faptul că nu avem autostrăzi şi că ne pierdem zilele, anii, viaţa pe şoselele româneşti. În acest context, ne-am zis, într-o bună dimineaţă, că ar fi o idee foarte bună să încercăm un tur al României în 24 de ore. Să vedem, oare reuşim să-l facem?! Tot ce vrei să ştii despre acest tur, mai jos:

1. De ce Turul României în 24 de ore?

Pentru că vrem să vedem dacă putem să-l facem. Pentru că nu a mai încercat absolut nimeni treaba asta. Pentru că suntem puţin nebuni, dar şi calculaţi totodată, astfel încât credem că avem o şansă, cât de mică, să înconjurăm ţara într-o singură zi. Cu maşina.
 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO