Auto

Tribunalul Bucureşti a deschis pe 4 februarie procedura de concordat preventiv la operatorul feroviar CFR Marfă, iar CITR va elabora un plan de redresare

Tribunalul Bucureşti a deschis pe 4 februarie procedura...

Autor: Roxana Rosu

05.02.2020, 10:28 415

Concordatul este o soluţie de prevenţie care are rolul de a asigura redresarea rapidă a unei firme.

Tribunalul Bucureşti a deschis pe 4 februarie procedura de concordat preventiv la operatorul feroviar CFR Marfă, iar CITR a fost desemnat administrator provizoriu şi va coordona restructurarea companiei.

Concordatul este o soluţie de prevenţie care are rolul de a asigura redresarea rapidă şi este desfăşurată sub supravegherea judecătorului sindic. Procesul de restructurare permite continuarea activităţii companiei şi respectarea obligaţiilor faţă de creditori.

„CFR Marfă este o companie de impact în economia românească. În acest demers, ne vom concentra eforturile alături de companie spre identificarea soluţiilor optime de redresare în funcţie de contextul actual. Ne-am asumat să contribuim şi la restructurarea companiilor de stat din economia românească şi suntem pregătiţi să valorificăm îndelungata noastră expertiză din mediul privat pentru redresarea operatorului feroviar”, a declarat Aurel Podariu, Senior Partner CITR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO