Auto

Traficul de călători din staţiile de metrou care deservesc cele mai mari malluri din Bucureşti a scăzut până la jumătate faţă de anul trecut

ANALIZĂ ZF

Traficul de călători din staţiile de metrou care...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.12.2020, 18:30 228

♦ Cum pandemia a mutat mare parte din cumpărători în mediul online, staţii precum Piaţa Sudului, Obor sau Lujerului au cunoscut scăderi de trafic de până la 70-80% în ultimele luni.

Piaţa Sudului, Obor, Lujerului – sunt staţii de metrou care se află în imediata apropiere a unora dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti. Cum pan-de­mia a mutat mare par­te din cum­pără­tori în mediul online, aceste staţii au cunoscut scăderi de trafic de până la 70-80% în ultimele luni.

Staţia de metrou Piaţa Sudului de pildă a fost tranzitată de puţin peste 427.000 de oameni în perioada 1 octom­brie – 15 noiembrie 2020, arată datele furnizate de Metrorex la solici­tarea ZF. Spre comparaţie, în aceeaşi perioadă a anului trecut, aproape un mi­lion de persoane validaseră car­tele în această staţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO