Auto

Traficul de călători din staţiile de metrou care deservesc cele mai mari malluri din Bucureşti a scăzut până la jumătate faţă de anul trecut

ANALIZĂ ZF

♦ Cum pandemia a mutat mare parte din cumpărători în mediul online, staţii precum Piaţa Sudului, Obor sau Lujerului au cunoscut scăderi de trafic de până la 70-80% în ultimele luni.

Piaţa Sudului, Obor, Lujerului – sunt staţii de metrou care se află în imediata apropiere a unora dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti. Cum pan-de­mia a mutat mare par­te din cum­pără­tori în mediul online, aceste staţii au cunoscut scăderi de trafic de până la 70-80% în ultimele luni.

Staţia de metrou Piaţa Sudului de pildă a fost tranzitată de puţin peste 427.000 de oameni în perioada 1 octom­brie – 15 noiembrie 2020, arată datele furnizate de Metrorex la solici­tarea ZF. Spre comparaţie, în aceeaşi perioadă a anului trecut, aproape un mi­lion de persoane validaseră car­tele în această staţie.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.