Auto

Trafic intens şi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, spre Capitală

Trafic intens şi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti,...

Autor: Andreea Tobias

28.03.2021, 17:26 52

Traficul este intens şi pe sensul spre Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti. O coloană de maşini s-a format din Ciorogârla, judeţul Ilfov, până în municipiul Bucureşti. Valori crescute de trafic se înregistrează şi în partea nord-vest a Centurii Capitalei, între Otopeni şi Bragadiru.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, judeţul Ilfov, până în municipiul Bucureşti.

Din cauza lucrărilor ce se fac la partea carosabilă şi a valorilor de trafic ridicate, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localităţii Mogoşoaia, dar şi pe DN 7 (intersecţie cu DNCB), în apropierea localităţii Chitila.

Valori crescute de trafic se înregistrează şi în partea nord-vest a Centurii Capitalei, între localităţile Otopeni şi Bragadiru.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite depăşirile coloanelor sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO