Auto

Trafic intens pe sensul spre Bucureşti al Autostrăzii Soarelui

Trafic intens pe sensul spre Bucureşti al Autostrăzii...

Autor: Andreea Tobias

28.03.2021, 16:42 40

Traficul este intens pe sensul spre Bucureşti al Autostrăzii Soarelui. Pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Pentru evitarea aglomerării, sunt recomandate următoarele rute alternative:

- DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – Bucureşti

- A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Măsura este impusă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Şoferii care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO