Auto

Top 30: Cele mai aşteptate maşini ale lui 2015

Top 30: Cele mai aşteptate maşini ale lui 2015

Autor: Adrian Mihălţianu

08.01.2015, 10:07 2828

Peste 100 de modele noi şi cu facelift sunt pregătite de lansare în 2015 pentru piaţa europeană. Noi am ales dintre ele doar cele mai importante modele de generaţie complet nouă, care vor fi disponibile pentru vânzare sau care vor fi lansate în cursul acestui an. De urmărit!

Anul 2015 se anunţă a fi unul de tranziţie pentru piaţa auto europeană, cel puţin faţă de numeroasele noutăţi aduse în 2014. Unele dintre modelele din lista de mai jos au fost lansate, de fapt, în cursul anului trecut, dar ajung la noi în showroom-uri abia la început de an. Altele vor fi prezentate spre finalul anului, la Salonul Auto de la Frankfurt, şi vor fi disponibile abia în 2016. Iată principalele modele noi care merită atenţia noastră.

1. Alfa Romeo Giulia

Înlocuitorul lui Alfa Romeo 159, aşteptat deja de prea multă vreme, va fi prezentat cel mai probabil sub formă de concept la Geneva 2015 şi apoi lansat în versiune de serie la Salonul Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an, urmând să intre în vânzare la începutul lui 2016. Numele Giulia este doar unul avansat de către presă, pentru că cei de la Alfa Romeo nu l-au confirmat încă.

 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO