Auto

Ce spunea Christophe Dridi, noul director general al Automobile Dacia, la Gala ZF 20 de ani: La Mioveni, la fiecare 54 de secunde iese o maşină, calitate şi tehnologie ”Made in Romania”. Dacia este o marcă-emblemă a României

Ce spunea Christophe Dridi, noul director general al...
11.12.2018, 12:14 1381

Christophe Dridi, actual director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, va prelua de la 1 ianuarie funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, în locul lui Jerôme Olive, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.

Cristophe Dridi a fost prezent la Gala ZF 2018 din noiembrie, şi a ridicat în numele Dacia premiul pentru locul 7 în topul celor mai valoroase companii din economie.

”Acest premiu prezintă recunoaşterea naţională a Renault în România. Dacia este o marcă emblemă a României vândută în 44 de ţări. Fabrica de la Mioveni sărbătoreşe o jumătate de secol. La Mioveni, la fiecare 54 de secunde iese o maşină, calitate şi tehnologie ”Made in Romania”. Activitatea contribuie cu 3% la PIB dar şi la transformarea ţării. Toţi cei circa 17.000 de angajaţi fie că vorbim de clienţi, fabricaţie, comercializare, design, servicii post vânzare sau finanţare, semnează succesul produselor noastre”, a spus Cristophe Dridi în cadrul Galei ZF. 

De asemenea, el a confirmat că toţi angajaţii din Bucureşti vor fi aduşi într-un nou sediu, Renault Bucharest Connected.

”Ne pregătim pentru viitor, performanţa şi competitivitatea sunt necesare pentru a dezvolta activitatea grupului în România. Este un an în care v-am avut alături prin textele voastre. Mulţumim ZF. La mulţi ani!”, a adăugat Dridi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO