Auto

Societatea de Transport Bucureşti începe procesul de igienizare a vehiculelor din parcul propriu

Societatea de Transport Bucureşti începe procesul de...

Autor: Laura Buciu

20.06.2020, 15:09 58

Societatea de Transport Bucureşti igienizează şi curăţă vehiculele din parcul propriu, sâmbătă şi duminică, iar de luni mijloacele de transport vor fi monitorizare pentru a se urmări dacă este menţinut aspectul.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de STB, acţiunea de curăţenie şi igienizare a vehiculelor face parte din campania începută înaintea declanşării epidemiei de coronavirus.

Astfel, în weekend, 620 de angajaţi au mers în autobaze şi depouri pentru a curăţa şi igieniza mijloacele de transport din parcul STB SA. Pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor.

„Pentru mine este extrem de important aspectul interior al vehiculelor şi, în general, condiţiile de transport pe care le asigurăm călătorilor. Din acest motiv, începând cu luna iulie, voi dispune alocarea unor resurse financiare şi umane adecvate, astfel încât să reuşim să oferim pasagerilor condiţii de călătorie civilizate”, spune Alexandru-Hazem Kansou, directorul general al STB SA.

De luni, mijloacele de transport în comun vor fi monitorizate pentru a urmări dacă este menţinut un aspect decent.

Pe de altă parte, pentru prevenirea infectării pasagerilor cu noul coronavirus, STB SA anunţă că dezinfectează zilnic toate vehiculele din parcul propriu, conform prevederilor legale, folosind substanţe care distrug virusurile, pe bază de clor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO