Auto

Skoda prezintă primele detalii despre a treia generaţie a limuzinei Superb. Galerie FOTO

Skoda Superb

Skoda Superb

Autor: Bogdan Alecu

16.02.2015, 14:57 3288

Skoda a prezentat în ultima săptămână primele detalii legate de cea de-a treia generaţie a limuzinei Superb, modelul de clasă medie al constructorului ceh, generaţie care va fi prezentată oficial luna aceasta. Noua Superb  vine în completarea gamei Grupului Volkswagen la doar câteva luni de când VW a prezentat noul Passat, cel mai bine vândut model de pe acest segment.

Noutatea celei de-a treia generaţii o reprezintă preluarea platformei MQB, utilizată atât pe noul VW Golf, cât şi pe noul Passat. În plus, având în vedere implementarea noutăţilor noile Skoda, şi Superb va fi disponibilă cu echipamente care de obicei de întâlnim în segmentele superioare. Oficial, maşina va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare, iar vânzările vor începe la vară. În total, din prima şi cea de-a doua generaţie a Superb s-au livrat peste 700.000 de maşini, dintre care peste 6.000 în România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO