Auto

Sibiu: Cinci persoane rănite, între care doi copii, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Sibiu: Cinci persoane rănite, între care doi copii,...

Autor: Departamentul Corespondenţi

10.11.2019, 17:45 31

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, pe un drum judeţean din Sibiu, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Toţi cei implicaţi au fost duşi la spital, cu multe contuzii, dar conştienţi.

Potrivit ISU Sibiu, o maşină în care se aflau cinci persoane, între care doi copii, de 7 şi 11 ani, s-a răsturnat pe drumul judeţean dintre localităţile Roşia şi Vurpăr.

După ce au primit primele îngrijiri la faţa locului, paramedicii SMURD au dus la spital un băiat de 7 ani, cu mai multe contuzii, şi pe mama sa, în vârstă de 25 de ani. De asemenea, la spital a ajuns şi o fetiţă de 11 ani, cu traumatism la picior.

Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu un bărbat de 25 ani cu traumatism cranio-cerebral şi o femeie de 32 de ani cu traumatism lombar.

Poliţiştii au stabilit, din primele cercetări, că şoferul maşinii a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara drumului. Verificările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO