Auto

Şeful FM Logistic: Creşterea economică se simte, dar între cât este anunţată şi cât se simte este diferenţă mare

Şeful FM Logistic: Creşterea economică se simte, dar...

Autor: Bogdan Alecu

06.06.2014, 00:05 260
Creşterea economică de 3,8% înregistrată în pri­mul trimestru al acestui an şi avansul de 5,4% al co­mer­ţu­lui „întârzie“ în a se simţi la fel de puternice şi pentru companiile de transport şi logistică, cele care mişcă efec­tiv marfa de la producător spre retailer şi în final la client, spu­ne Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic. 
 
„Creşterea economică se simte, dar între cât este anun­ţată şi cât se simte este diferenţă mare. Un pic de unghi, un pic de pantă se simte, în anumite zone. Dar con­sumul nu a explodat. Se simte un dezgheţ, dar între a sim­ţi acest dez­gheţ şi a trâmbiţa creşterea economică pen­tru că este an electoral este diferenţă mare“, a spus Cătălin Olteanu. 
 
Compania deţine în prezent depozite logistice în zona Bu­cureştiului, în Chiajna şi Petreşti, în Dudeştii Noi, în apro­piere de Timişoara şi în Cluj şi Bacău, unde sunt hu­buri regionale de distribuţie, reţea care urmează să se dezvolte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO