Auto

Rută nouă de zbor la Ryanair: Compania aeriană introduce zboruri directe din Sibiu către Billund

Rută nouă de zbor la Ryanair: Compania aeriană...

Autor: Mediafax

05.05.2021, 17:03 1040

Compania RyanAir anunţă introducerea unor zboruri directe către Billund, Danemarca, din Sibiu.

Noua rută de la Sibiu spre Billund începe în noiembrie 2021 şi va avea loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri.

Conform unui comunicat transmis, miercuri, de Aeroportul Internaţional Sibiu, compania va lansa în acest an patru noi rute spre: Veneţia, din 1 iunie, Bologna din 2 iulie, Corfu din 3 iulie şi Billund din 1 noiembrie.

„Conectarea cu destinaţiile europene rămâne o prioritate pentru judeţul Sibiu. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest nou zbor de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Un comportament responsabil din perspectiva pandemiei ne va ajuta să păstram aceste conexiuni şi să dezvoltam altele noi”, a declarat Daniela Cîmpean, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

„Suntem convinşi că noua rută se va bucura de aprecierea pasagerilor sibieni şi a celor din întrega regiune. Vom continua această dinamică şi vom răspunde cu aceeaşi exigenţă angajamentului de a conecta Sibiul de mari oraşe europene”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO