Auto

Rombat investeşte 1,7 mil. € în modernizarea fabricii de acumulatori din Bistriţa

Rombat investeşte 1,7 mil. € în modernizarea fabricii...

Autor: Laurentiu Cotu

18.03.2016, 00:05 608
Producâtorul de acumulatori auto Rombat, controlat de grupul sud-african Metair, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 1,7 mil. euro, pentru mo­der­nizarea spaţiilor de producţie de la Bistriţa, a echipa­mentelor şi a utilajelor.
 
Bistriţenii au derulat şi anul trecut un proiect ce a presupus modernizarea atelierului de formare a bateriilor auto, din cadrul fabricii de la Bistriţa, investiţie în valoare de 5 mil. euro, finanţată atât din fonduri europene, cât şi din fondurile proprii ale companiei.
 
„Anul trecut am investit 5 milioane de euro în mo­der­ni­zarea  atelierului de formare baterii convenţionale, în capa­ci­ta­tea de producţie numărul 1, cu echipamente achiziţionate de la compania germană Inbatec. Pentru acest an ne pro­punem să modernizăm spaţii de pro­ducţie, echipamente, utilaje şi insta­laţii, prin investiţii de apro­ximativ 1,7 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Repede, di­rec­tor general şi pre­şedinte al consiliului de administraţie al Rombat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO