Auto

Revology a făcut un Ford Mustang vechi, dar nou

Revology a făcut un Ford Mustang vechi, dar nou

Autor: Iulian Dnistran

21.03.2015, 10:36 900

Stai liniştit, nu e greşit nimic în titlu. Americanii de la Revology au creat prima replică de Ford Mustang Mk1, doar că nu e exact aşa cum era în urmă cu 50 de ani. Avem detalii mai jos.

Acest Ford Mustang este, contrar aparenţelor, nou-nouţ. E opera atelierului american Revology, care se laudă că a creat prima replică originală de Mustang Mk1 din lume, însă nu fă greşeala să crezi că este o maşină cu tehnică veche de 50 de ani, fiindcă nu e cazul.

Vezi tu, Mustangul făcut de Revology e făcut după aceeaşi reţetă ca minunatul Singer 911. Adică totul e nou, deşi arată vechi. Panourile de caroserie sunt făcute de o companie numită Dynacorn, sub licenţă Ford, şi ar putea fi montate oricând pe un Mustang original de epocă, cu excepţia unor piese care au fost modificate uşor pentru a se înţelege bine cu celelalte noutăţi de sub carapace.Stai liniştit, nu e greşit nimic în titlu. Americanii de la Revology au creat prima replică de Ford Mustang Mk1, doar că nu e exact aşa cum era în urmă cu 50 de ani. Avem detalii mai jos.

Citiţi articolul integral şi vedeţi restul imaginilor pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO